Overslaan en naar de inhoud gaan

In twee plaatsen woningen geramd door auto's

Geplaatst opzondag 27 januari 2019 - 0:53

Op twee plaatsen zijn in de nacht van zaterdag op zondag auto's tegen woningen gereden.

Dat gebeurde in Geleen én in Landgraaf.

Geleen
Het eerste ongeluk gebeurde rond 00:45 uur in Geleen. Daar schoof een auto tegen een woning aan de Rietbeek. Een of meer inzittenden zijn daarbij gewond geraakt. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend. Ook is nog onduidelijk hoe groot de schade aan het huis is.

Landgraaf
Rond de klok van 03:00 uur was het ook raak in Landgraaf. Daar reed een auto tegen een woning aan de Maastrichterlaan. Ook hierbij raakte iemand gewond. Onduidelijk is wie. Hoe het ongeluk gebeuren kon, wordt nog onderzocht.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen