Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee personen aangehouden na drugsoverlast

Geplaatst opdonderdag 28 oktober 2021 - 7:35

In Kerkrade zijn woensdag twee personen aangehouden na meldingen over drugsoverlast.

In de woning waar zij zich bevonden werd onder meer harddrugs aangetroffen.

Onderzoek
De politie zegt op Instagram meerdere meldingen van drugsoverlast te hebben gekregen. Na een onderzoek besloten agenten de woning in de wijk Bleijerheide woensdagochtend binnen te treden. Daar werden twee personen aangetroffen die werden aangehouden.

Boksbeugel
In de woning vonden agenten in totaal 116 gram aan harddrugs, bestaande uit cocaïne en heroïne. Daarnaast werden een vuurwapen, boksbeugel en onbekende hoeveelheid geld aangetroffen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen