Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee ongelukken op dezelfde plek in Venlo

Geplaatst opzondag 28 juni 2020 - 16:10

Op de Nijmeegseweg in Venlo zijn zondagmiddag vlak achter elkaar twee ongelukken gebeurd.

Het eerste gebeurde rond 15:15 uur, toen een auto achterop een auto reed die stilstond voor een verkeerslicht. De aanrijding gebeurde vlak voor de kruising met de Hakkesstraat. De achterste auto raakte flink beschadigd door de klap. Ook werden de airbags van deze auto geactiveerd. Een vrouw uit de voorste auto is nagekeken door ambulancepersoneel omdat zij onwel was geworden door de aanrijding.

Tweede aanrijding
Volgens een correspondent ter plaatse vond ruim een half uur na het eerste ongeluk opnieuw een kop-staart-botsing plaats op bijna dezelfde plek. Bij deze aanrijding waren drie auto's betrokken, maar vielen er geen gewonden. Ook de blikschade was minimaal. Mogelijk was de bestuurder van de voorste auto afgeleid door het eerste ongeluk.

De politie zette na het tweede ongeluk uit voorzorg de voorsorteerstrook bij het verkeerslicht af.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen