Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee nieuwe aanhoudingen voor dodelijke schietpartij

Geplaatst opvrijdag 11 juni 2021 - 11:26

De politie heeft opnieuw twee mannen opgepakt voor de dodelijke schietpartij op de Schuureikenweg in Hoensbroek. Het gaat om twee mannen uit Heerlen van 22 en 26 jaar oud.

Het tweetal is donderdag aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen wat hun precieze rol is geweest bij het schietincident.

Vier verdachten
In totaal zijn nu vier verdachten opgepakt. Eerder hielden agenten ook al twee Heerlenaren aan van 22 en 26 jaar oud. Zij worden vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Lees ook: Twee mannen opgepakt voor dodelijke schietpartij Hoensbroek

Verdovende middelen
Bij de schietpartij op 2 mei is een 29-jarige man uit Aken om het leven gekomen. Uit het onderzoek is inmiddels gebleken dat de schietpartij vermoedelijk te maken heeft met verdovende middelen. Binnen het criminele milieu gaan verhalen over een drugsconflict met mensen in de Randstad. De politie kan dit nog niet bevestigen, maar zegt op de hoogte te zijn van de geruchten.

Getuigen
Na de schietpartij hebben meerdere getuigen bij de politie hun verhaal gedaan. Agenten hebben inmiddels ook gesproken met de man die naast het slachtoffer in de auto zat.

Lees ook: Naast doodgeschoten man in Hoensbroek zat bijrijder

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen