Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee mannen opgepakt voor gewapende overval juwelier

Geplaatst opdinsdag 8 mei 2018 - 21:00

De politie heeft twee Amsterdammers, van 21 en 27 jaar oud, in de boeien geslagen die worden verdacht van een gewapende overval op een juwelier in Venlo, begin dit jaar.

Het tweetal is dinsdag in Amsterdam opgepakt.

Gewapende overval
Op 10 januari stormden gemaskerde mannen rond 10:15 uur juwelier Nellissen aan de Markt binnen. Ze sloegen de vitrines stuk en bedreigden een medewerkster. De daders gingen er daarna op een scooter vandoor. Deze scooter is later terug gevonden aan de Dr. Marie Curiestraat.

Buit
De twee overvallers gingen er onder meer met vijf Christiaan van der Klauw-horloges vandoor, met een prijs die begint bij 6000 euro. Ook namen ze twee klokjes van Staudt mee, een ander exclusief handgemaakt Nederlands horlogemerk. Die gaan normaal gesproken voor zo'n 14.000 euro over de toonbank.

Lees ook: 'Overvallers juwelier Venlo wisten wat ze meenamen'

Ondanks dat de politie twee verdachten in de kraag heeft gevat, worden meer aanhoudingen niet uitgesloten.

Video: Opsporing Verzocht
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen