Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee mannen opgepakt voor dodelijke schietpartij Hoensbroek

Geplaatst opdinsdag 8 juni 2021 - 15:50

De politie heeft twee mannen opgepakt voor de dodelijke schietpartij op de Schuureikenweg in Hoensbroek. Het gaat om Heerlenaren van 22 en 26 jaar oud.

De politie weet nog niet welke rol het tweetal precies heeft gespeeld bij de schietpartij waarbij op zondag 2 mei een 29-jarige man uit het Duitse Aken om het leven kwam.

Getuigen
Na de schietpartij hebben meerdere getuigen bij de politie hun verhaal gedaan. Agenten hebben inmiddels ook gesproken met de man die naast het slachtoffer in de auto zat.

Lees ook: Naast doodgeschoten man in Hoensbroek zat bijrijder

Verdovende middelen
Uit het onderzoek is inmiddels gebleken dat de schietpartij vermoedelijk te maken heeft met verdovende middelen. Binnen het criminele milieu gaan verhalen over een drugsconflict met mensen in de Randstad. De politie kan dit nog niet bevestigen, maar zegt op de hoogte te zijn van de geruchten die rondgaan.

De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen zullen volgen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen