Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee mannen aangehouden vanwege diefstal telefoon

Geplaatst opdonderdag 3 december 2020 - 19:59

De politie heeft donderdagmiddag twee mannen in Landgraaf aangehouden die verdacht worden van het stelen van een telefoon.

De beroving vond rond de klok van 16:00 uur plaats in een woning aan de Deken Deutzlaan in Kerkrade, zo meldt de politie.

Uit handen
Een vrouw had een telefoon te koop aangeboden. Het toestel zou bij haar thuis worden opgehaald. Toen ze de telefoon aan de koper liet zien, griste hij met geweld het apparaat uit haar handen en nam vervolgens de benen.

Politiebureau
Getuigen zagen de mannen in een auto wegrijden. Even later konden ze op de Einsteinstraat in Landgraaf worden aangehouden.

Het gaat om een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 17-jarige jongen uit Kerkrade. Het duo werd naar het politiebureau overgebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen