Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee mannen aangehouden vanwege diefstal telefoon

Geplaatst opdonderdag 3 december 2020 - 19:59

De politie heeft donderdagmiddag twee mannen in Landgraaf aangehouden die verdacht worden van het stelen van een telefoon.

De beroving vond rond de klok van 16:00 uur plaats in een woning aan de Deken Deutzlaan in Kerkrade, zo meldt de politie.

Uit handen
Een vrouw had een telefoon te koop aangeboden. Het toestel zou bij haar thuis worden opgehaald. Toen ze de telefoon aan de koper liet zien, griste hij met geweld het apparaat uit haar handen en nam vervolgens de benen.

Politiebureau
Getuigen zagen de mannen in een auto wegrijden. Even later konden ze op de Einsteinstraat in Landgraaf worden aangehouden.

Het gaat om een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 17-jarige jongen uit Kerkrade. Het duo werd naar het politiebureau overgebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen