Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee mannen aangehouden na huiselijk geweld

Geplaatst opmaandag 14 september 2020 - 9:45

De politie heeft in Susteren twee mannen aangehouden na een melding over huiselijk geweld. Een vrouw zou door een van de mannen door een ruit geduwd zijn en zou daarbij een grote snijwond opgelopen hebben.

Het incident vond zondagavond plaats, maar de politie maakte het maandag pas bekend.

Verzet
De aanhouding van de mannen verliep moeizaam, meldt de politie. Toen agenten de eerste verdachte wilden arresteren, belemmerde de tweede man de aanhouding. Beide mannen verzetten zich hevig. Met de wapenstok en pepperspray kregen de agenten de situatie onder controle, waarna beide mannen in de boeien werden geslagen.

De vrouw werd met een snijwond in de onderarm naar het ziekenhuis gebracht en kon na een behandeling op de spoedeisende hulp weer naar huis.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen