Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee mannen aangehouden na huiselijk geweld

Geplaatst opmaandag 14 september 2020 - 9:45

De politie heeft in Susteren twee mannen aangehouden na een melding over huiselijk geweld. Een vrouw zou door een van de mannen door een ruit geduwd zijn en zou daarbij een grote snijwond opgelopen hebben.

Het incident vond zondagavond plaats, maar de politie maakte het maandag pas bekend.

Verzet
De aanhouding van de mannen verliep moeizaam, meldt de politie. Toen agenten de eerste verdachte wilden arresteren, belemmerde de tweede man de aanhouding. Beide mannen verzetten zich hevig. Met de wapenstok en pepperspray kregen de agenten de situatie onder controle, waarna beide mannen in de boeien werden geslagen.

De vrouw werd met een snijwond in de onderarm naar het ziekenhuis gebracht en kon na een behandeling op de spoedeisende hulp weer naar huis.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen