Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee Limburgsen bij voorlopige volleybalselectie

Geplaatst opvrijdag 19 april 2019 - 9:22

Volleybalsters Britt Bongaerts (Roermond) en Dagmar Boom (Leunen) staan op de longlist voor de zomertoernooien in 2019.

Coach Jamie Morrison brengt die lijst later nog terug naar een kleinere selectie.

Na de laatste play-offs in de competitie op 11 mei melden de dames zich voor de selectietrainingen in Papendal. Dan besluit de Amerikaanse coach Jamie Morrison wie tot zijn definitieve spelersgroep behoort.

Vol programma
Er staat een druk programma klaar voor de Nederlandse volleybalsters aankomende zomer. Zo is er de Volleybal Nations League van 21 mei tot en met 7 juli, het Olympisch kwalificatietoernooi van 2 tot en met 4 augustus, het Europees Kampioenschap van 23 augustus tot en met 8 september en de World Cup van 14 tot en met 29 september.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen