Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Twee Limburgse bedrijven in MKB Innovatie Top 100

Geplaatst opwoensdag 27 juni 2018 - 12:00

Janssen Precision Engineering (JPE) uit Maastricht en Stogger uit Panningen staan dit jaar in de top 100 van meest innovatieve ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

De lijst is gemaakt door de Kamer van Koophandel en kijkt naar bedrijven die vernieuwende producten ontwikkelen.

Beduidend slechter
Met twee bedrijven in de top 100 doet Limburg het beduidend slechter dan vorig jaar. Toen stonden liefst acht bedrijven in de ranglijst. Het meest innovatieve bedrijf kwam toen uit Maastricht:
Greentom Kinderwagens. Dit bedrijf maakt kinderwagens van afval.

Instrumenten en ledlampen
​JPE
uit Maastricht is dit jaar genomineerd omdat het instrumenten maakt die zeer nauwkeurig kunnen werken. De producten zitten onder andere in telescopen en kwantumcomputers. Stogger uit Panningen maakt draadloze aansluitingen voor ledlampen.

Op 25 september wordt bekend welk bedrijf het meest innovatieve midden- en kleinbedrijf van Nederland is.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen