Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee Limburgse bedrijven in MKB Innovatie Top 100

Geplaatst opwoensdag 27 juni 2018 - 12:00

Janssen Precision Engineering (JPE) uit Maastricht en Stogger uit Panningen staan dit jaar in de top 100 van meest innovatieve ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

De lijst is gemaakt door de Kamer van Koophandel en kijkt naar bedrijven die vernieuwende producten ontwikkelen.

Beduidend slechter
Met twee bedrijven in de top 100 doet Limburg het beduidend slechter dan vorig jaar. Toen stonden liefst acht bedrijven in de ranglijst. Het meest innovatieve bedrijf kwam toen uit Maastricht:
Greentom Kinderwagens. Dit bedrijf maakt kinderwagens van afval.

Instrumenten en ledlampen
​JPE
uit Maastricht is dit jaar genomineerd omdat het instrumenten maakt die zeer nauwkeurig kunnen werken. De producten zitten onder andere in telescopen en kwantumcomputers. Stogger uit Panningen maakt draadloze aansluitingen voor ledlampen.

Op 25 september wordt bekend welk bedrijf het meest innovatieve midden- en kleinbedrijf van Nederland is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen