Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee Limburgers gewond na frontale botsing in Duitsland

Geplaatst opdinsdag 19 november 2019 - 13:51

Bij een verkeersongeval op de Duitse Landstrasse 410, vlak over de grens bij Koningsbosch, zijn twee mannen uit Limburg lichtgewond geraakt.

Het gaat om een 24-jarige man uit Brunssum en een 63-jarige man uit Echt, zo meldt de politie van het Duitse Heinsberg.

Verkeerde weghelft
Het ongeval gebeurde maandag rond 11:00 uur. De Brunssumer kwam vanuit Süsterseel en reed richting Saeffelen. Door nog onbekende oorzaak belandde hij echter met zijn personenauto op de verkeerde weghelft.

Frontale botsing
Daar bleek een botsing met het busje dat door de Echtenaar bestuurd werd onvermijdelijk. Beide mannen raakten door de frontale botsing lichtgewond. Zij zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Nadat de brandweer de weg gereinigd had, werd de L410 weer vrijgegeven voor het overige verkeer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen