Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee Limburgers als verleiders naar Temptation Island

Geplaatst opmaandag 17 februari 2020 - 13:00

De 23-jarige Joris uit Blerick en de 25-jarige Daan uit Panningen gaan als verleiders naar het populaire tv-programma Temptation Island.

Ze gaan samen met zes andere vrijgezellen hier de relaties van de deelnemers op de proef stellen, zo maakt RTL maandag bekend.

Grote man met een klein hartje
De Blerickenaar, die in het dagelijkse leven student aan een sportopleiding is, wordt omschreven als 'een grote man met een klein hartje'. Volgens RTL weet hij alle vrouwen in te pakken met zijn 'speelse haar en ondeugende blik'. Of hem dat bij het komende seizoen van de ultieme relatietest gaat lukken, zal moeten blijken.

Hij is er in ieder geval van overtuigd dat niemand gemaakt is om monogaam te zijn. "En vrouwen zeker ook niet", zegt hij.

Doorzetter
De 25-jarige Daan uit Panningen is, net als Joris, ook een topsporter. Verder wordt hij omschreven als doorzetter. Ook bij het vrouwelijk schoon. Volgens RTL blijft hij vechten tot hij krijgt wat hij wil. “Hoe onbereikbaarder, hoe beter", zegt de inmiddels in Eindhoven woonachtige Daan.

Limburgs koppel
Behalve de twee Limburgse vrijgezellen doet er ook Limburgs koppel mee. Gianni en Melissa uit Weert gaan dit jaar op Temptation Island kijken hoe sterk hun relatie is. Ze zijn pas een jaar samen, maar hebben wel al wat barstjes in hun relatie. Gianni is in het begin van de relatie vreemdgegaan, waardoor het vertrouwen van Melissa niet erg groot is. Op het eiland hoopt hij haar vertrouwen terug te winnen.

Lees ook: Weerts koppel gaat relatie testen in Temptation Island

Verleidsters
Mogelijk kunnen Joris of Daan het provinciegenoot Melissa erg moeilijk maken. De vrijgezelle dames die de mannen moeten verleiden worden later bekendgemaakt.

De eerste aflevering is op woensdag 26 februari (20:30 uur) op RTL 5 te zien.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen