Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee Limburgers als verleiders naar Temptation Island

Geplaatst opmaandag 17 februari 2020 - 13:00

De 23-jarige Joris uit Blerick en de 25-jarige Daan uit Panningen gaan als verleiders naar het populaire tv-programma Temptation Island.

Ze gaan samen met zes andere vrijgezellen hier de relaties van de deelnemers op de proef stellen, zo maakt RTL maandag bekend.

Grote man met een klein hartje
De Blerickenaar, die in het dagelijkse leven student aan een sportopleiding is, wordt omschreven als 'een grote man met een klein hartje'. Volgens RTL weet hij alle vrouwen in te pakken met zijn 'speelse haar en ondeugende blik'. Of hem dat bij het komende seizoen van de ultieme relatietest gaat lukken, zal moeten blijken.

Hij is er in ieder geval van overtuigd dat niemand gemaakt is om monogaam te zijn. "En vrouwen zeker ook niet", zegt hij.

Doorzetter
De 25-jarige Daan uit Panningen is, net als Joris, ook een topsporter. Verder wordt hij omschreven als doorzetter. Ook bij het vrouwelijk schoon. Volgens RTL blijft hij vechten tot hij krijgt wat hij wil. “Hoe onbereikbaarder, hoe beter", zegt de inmiddels in Eindhoven woonachtige Daan.

Limburgs koppel
Behalve de twee Limburgse vrijgezellen doet er ook Limburgs koppel mee. Gianni en Melissa uit Weert gaan dit jaar op Temptation Island kijken hoe sterk hun relatie is. Ze zijn pas een jaar samen, maar hebben wel al wat barstjes in hun relatie. Gianni is in het begin van de relatie vreemdgegaan, waardoor het vertrouwen van Melissa niet erg groot is. Op het eiland hoopt hij haar vertrouwen terug te winnen.

Lees ook: Weerts koppel gaat relatie testen in Temptation Island

Verleidsters
Mogelijk kunnen Joris of Daan het provinciegenoot Melissa erg moeilijk maken. De vrijgezelle dames die de mannen moeten verleiden worden later bekendgemaakt.

De eerste aflevering is op woensdag 26 februari (20:30 uur) op RTL 5 te zien.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen