Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee katten doodgemarteld: politie zoekt dierenbeul

Geplaatst opdonderdag 22 maart 2018 - 20:00

Twee katten zijn deze week in Geulle het slachtoffer geworden van een dierenbeul, die volgens de politie al een jaar of drie actief is in de omgeving van Geulle en Ulestraten

Een voorbijganger vond woensdag de lijkjes van twee poezen, vastgebonden aan een paal in Moorveld, tussen Geulle en de A2. 'De katten waren zichtbaar mishandeld', zo meldt de politie van Meerssen.

Seriemartelaar
Volgens de politie is het sinds 2015 nu al 17 keer gebeurd dat katten op een gruwelijke manier in die omgeving worden gevonden. Vaak gaat het om katten die in Ulestraten zijn verdwenen. Later worden ze dan zwaar mishandeld en gewond teruggevonden. Meestal overleven de dieren de marteling niet.

Getuigen
De katten worden met opzet zo toegetakeld, meldt de politie verder. In de hoop dat de dierenbeul wordt gevonden roept de politie getuigen op die iets bijzonders hebben gezien in het buitengebied tussen Geulle en de A2.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen