Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee jongeren gewond bij vechtpartij in park in Sittard

Geplaatst opwoensdag 27 april 2022 - 20:57

Twee jongeren zijn woensdagavond in een park in Sittard gewond geraakt bij een vechtpartij tussen ongeveer tien jongelui. Een van de gewonden had een steekwond.

De jongeren raakten in een park aan de Hulsestraat slaags. De hulpdiensten kregen iets na 20:00 uur melding van een steekpartij in het Hof van Onthaasting zoals het stadspark in de Sittardse wijk Hoogveld heet.

Gewonde
De politie en twee ambulances werden naar de plek van het incident gestuurd. Ook vloog er een politiehelikopter boven Sittard en omgeving rond. De twee gewonden zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische zorg.

Aanhouding
Het onderzoek dat meteen werd opgestart heeft al geleid tot de aanhouding van een verdachte. De politie zoekt wel nog getuigen van de vechtpartij of mensen die meer informatie hebben over het incident.

Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding van de knokpartij is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen