Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee inbrekers opgepakt in Maastricht

Geplaatst opwoensdag 7 januari 2015 - 11:46

Op twee verschillende adressen in Maastricht zijn woensdagmorgen inbrekers betrapt. Allebei de mannen zijn vastgezet.

Eén van de twee mannen probeerde zijn slag te slaan in een studentenpand op Achter de Barakken. Hij had er echter niet op gerekend dat er mensen in het gebouw waren, en werd ingerekend.

Zijn collega was even verderop binnengedrongen in een appartementencomplex op de Lage Barakken. Geheel in stijl was deze inbreker op een gestolen fiets naar dit adres gereden. Toen deze man werd opgepakt bleek hij ook nog eens gezocht te worden voor verschillende openstaande boetes.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bewoners vluchten huis uit na keukenbrand
Politie vindt speed en xtc op studentenkamer in Heerlen
Brand in studentenhuis Maastricht
Buurt opgeschrikt: explosief tegen appartement gegooid
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen