Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee hennepkwekerijen, drie aanhoudingen in Geleen

Geplaatst opwoensdag 2 augustus 2017 - 21:55

In twee hennepplantages in Geleen heeft de politie woensdagmiddag bijna 800 planten opgeruimd.

Een woonhuis aan de Rijksweg Zuid was goed voor 101 hennepplanten, een huis aan de Hegstraat bood onderdak aan 677 planten.

Op het eerste adres werden drie mensen aangehouden die na verhoor weer mochten vertrekken. Later zullen ze moeten voorkomen bij de rechter.

Op het tweede adres werd niemand opgepakt. Voor die kwekerij was de elektrische installatie voor de groeilampen dermate amateuristisch in elkaar geknutseld, dat er een flink risico was op brand.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Hennepplantage gevonden in Geleen na anonieme tip
Verzameling wapens en hennep in woning Geleen
Hennepplantage met 1500 planten opgerold
Video: Politie valt pand Albanese criminelen binnen
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen