Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee gewonden na scooterongeluk in Maastricht

Geplaatst opwoensdag 1 september 2021 - 22:40

Een scooterrijder en een voetganger zijn woensdagavond gewond geraakt na een botsing in Maastricht.

Het ongeval vond rond 21:00 uur plaats op de Spoorweglaan. Nadat de twee in botsing met elkaar kwamen, kwam de scooter tegen een geparkeerde auto tot stilstand.

Weg afgezet
Beide personen werden door de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De Spoorlaan werd na het ongeluk korte tijd afgezet voor politieonderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen