Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee gewonden na ongeval tussen truck en auto in Horst

Geplaatst opdonderdag 3 juni 2021 - 13:29

Bij een ongeval tussen een personenauto en een vrachtwagen in Horst zijn donderdag twee gewonden gevallen.

Rond 12:15 uur ging het mis op de Venloseweg met de kruising van de Dijkerheideweg. Daar kwamen een auto en een truck met elkaar in botsing.

Traumahelikopter
De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Bij aankomst van de politie, brandweer en ambulancedienst bleek de situatie toch minder ernstig dan werd ingeschat en kon de opgeroepen traumahelikopter vrij snel weer retour. Twee inzittenden van de personenauto zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Verder hebben beide voertuigen blikschade opgelopen.

Weg dicht
Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is vooralsnog onbekend. Mogelijk is een voorrangsfout oorzaak van het ongeval. Voor nu heeft de politie de weg afgesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen