Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Twee gewonden bij steekpartij Maastricht

Geplaatst opzondag 24 maart 2019 - 22:38

Bij een steekpartij op de Kasteel Hillenraadweg in Maastricht zijn zondagavond twee mensen gewond geraakt.

Het incident gebeurde rond 20:20 uur. Volgens de politie vallen de verwondingen van de slachtoffers, twee Maastrichtenaren van 22 en 24 jaar oud, mee.

Verdachte
De politie heeft later een 32-jarige man in de boeien geslagen. Het is vooralsnog onduidelijk wat de aanleiding was voor de steekpartij.

Onrust
Aanvankelijk hield de politie er rekening dat de steekpartij te maken had met de onrust in Maastricht na de derby tussen Roda JC en MVV zondagnamiddag. Die eindigde in een gelijkspel. Supporters van MVV die de wedstrijd vanuit het Geusselt-stadion op schermen hadden gevolgd, veroorzaakten na afloop van de wedstrijd onrust in de stad. Maar later zondagavond meldde de politie dat het incident op de Kasteel Hillenraadweg hier los van stond.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen