Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee gewonden bij steekpartij Kerkrade

Geplaatst opzondag 13 oktober 2019 - 6:38

Twee mannen zijn gewond geraakt bij een steekpartij in Kerkrade, in de nacht van zaterdag op zondag.

De slachtoffers werden zondagmorgen vroeg rond 2:00 uur gevonden bij de Music Dome, een discotheek in het Parkstad Limburg Stadion. Allebei waren ze lichtgewond, één moest er naar het ziekenhuis terwijl de ander ter plekke kon worden behandeld.

Spoorloos
Volgens de politie waren de twee mannen eerder in de nacht gewond geraakt bij een vechtpartij, maar is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Feest
In de Music Dome werd zaterdagavond het feest Someone Told Me XXL gehouden, met onder meer optredens van Boef, Maan en STM Soundsystem.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen