Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee gewonden bij steekpartij Kerkrade

Geplaatst opzondag 13 oktober 2019 - 6:38

Twee mannen zijn gewond geraakt bij een steekpartij in Kerkrade, in de nacht van zaterdag op zondag.

De slachtoffers werden zondagmorgen vroeg rond 2:00 uur gevonden bij de Music Dome, een discotheek in het Parkstad Limburg Stadion. Allebei waren ze lichtgewond, één moest er naar het ziekenhuis terwijl de ander ter plekke kon worden behandeld.

Spoorloos
Volgens de politie waren de twee mannen eerder in de nacht gewond geraakt bij een vechtpartij, maar is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Feest
In de Music Dome werd zaterdagavond het feest Someone Told Me XXL gehouden, met onder meer optredens van Boef, Maan en STM Soundsystem.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen