Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee gewonden bij steekpartij Kerkrade

Geplaatst opzondag 13 oktober 2019 - 6:38

Twee mannen zijn gewond geraakt bij een steekpartij in Kerkrade, in de nacht van zaterdag op zondag.

De slachtoffers werden zondagmorgen vroeg rond 2:00 uur gevonden bij de Music Dome, een discotheek in het Parkstad Limburg Stadion. Allebei waren ze lichtgewond, één moest er naar het ziekenhuis terwijl de ander ter plekke kon worden behandeld.

Spoorloos
Volgens de politie waren de twee mannen eerder in de nacht gewond geraakt bij een vechtpartij, maar is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Feest
In de Music Dome werd zaterdagavond het feest Someone Told Me XXL gehouden, met onder meer optredens van Boef, Maan en STM Soundsystem.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen