Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee gewonden bij ongeval Heythuysen: auto total loss

Geplaatst opvrijdag 21 augustus 2020 - 11:43

Bij een ongeval in Heythuysen zijn vrijdag twee mensen gewond geraakt.

Het ging rond 10:40 uur mis op de N279. Twee auto's botsten met elkaar.

Naar ziekenhuis
Volgens een correspondent ter plaatse hebben twee mensen verwondingen overgehouden aan het ongeval. Een blauwe auto is total loss geraakt door de klap. De inzittende daarvan zou met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht. De tweede gewonde zat in de andere auto en is ter controle ook naar het ziekenhuis gebracht. Die auto was niet zo erg beschadigd.

Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend. De politie onderzoekt dat nog.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen