Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee gewonden bij ongeluk op A73 bij Maasbracht

Geplaatst opmaandag 11 oktober 2021 - 22:50

Twee personen zijn maandagavond gewond geraakt bij een ongeluk met drie auto's op de A73 bij Maasbracht.

Een auto belandde hierbij in de greppel. De vrouw die achter het stuur zat, is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook een andere inzittende van een van de auto's moest naar het ziekenhuis. In welke auto deze persoon zat, is niet bekend.

Een correspondent vertelt dat de brandweer, politie en drie ambulances ter plaatse waren. Het is onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen