Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee gewonden bij frontale botsing op N273

Geplaatst opvrijdag 18 oktober 2019 - 6:24

Bij frontale botsing tussen een vrachtwagen en een auto op de Napoleonsweg Zuid (N273) zijn vrijdagochtend twee gewonden gevallen

Het ongeval gebeurde rond 4:40 uur ter hoogte van Grathem.

Frontaal
De brandweer werd opgeroepen om eventueel hulp te bieden aan de inzittenden om uit de voertuigen te komen. Uiteindelijk konden ze volgens WeertdeGekste.nl zelf het voertuig verlaten. De trucker kwam met de schrik vrij. Twee inzittenden van de auto raakten wel gewond.

De weg tussen Grathem en Heel was een groot deel van de vroege vrijdagochtend dicht. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen