Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee gewonden bij frontale botsing op N273

Geplaatst opvrijdag 18 oktober 2019 - 6:24

Bij frontale botsing tussen een vrachtwagen en een auto op de Napoleonsweg Zuid (N273) zijn vrijdagochtend twee gewonden gevallen

Het ongeval gebeurde rond 4:40 uur ter hoogte van Grathem.

Frontaal
De brandweer werd opgeroepen om eventueel hulp te bieden aan de inzittenden om uit de voertuigen te komen. Uiteindelijk konden ze volgens WeertdeGekste.nl zelf het voertuig verlaten. De trucker kwam met de schrik vrij. Twee inzittenden van de auto raakten wel gewond.

De weg tussen Grathem en Heel was een groot deel van de vroege vrijdagochtend dicht. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen