Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee gewonden bij frontale botsing op N273

Geplaatst opvrijdag 18 oktober 2019 - 6:24

Bij frontale botsing tussen een vrachtwagen en een auto op de Napoleonsweg Zuid (N273) zijn vrijdagochtend twee gewonden gevallen

Het ongeval gebeurde rond 4:40 uur ter hoogte van Grathem.

Frontaal
De brandweer werd opgeroepen om eventueel hulp te bieden aan de inzittenden om uit de voertuigen te komen. Uiteindelijk konden ze volgens WeertdeGekste.nl zelf het voertuig verlaten. De trucker kwam met de schrik vrij. Twee inzittenden van de auto raakten wel gewond.

De weg tussen Grathem en Heel was een groot deel van de vroege vrijdagochtend dicht. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen