Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee gewonden bij explosie in Heijen

Geplaatst opzaterdag 22 juni 2019 - 0:02

Bij een explosie in Heijen zijn vrijdagavond twee mannen gewond geraakt. Eén van hen heeft aan de ontploffing zware brandwonden aan het bovenlichaam overgehouden.

Rond 22:48 uur werd er alarm geslagen vanaf de Rijksvluchthaven nadat een fles brandstof was geëxplodeerd.

Traumahelikopter
Door de knal raakten beide mannen ernstig gewond. Een van de slachtoffers is per traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht. De andere gewonde is per ambulance afgevoerd, zo laat een correspondent weten.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen