Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee gewonden bij botsing tussen auto en tractor

Geplaatst opdonderdag 5 maart 2020 - 16:12

Een automobilist is donderdagmiddag gewond geraakt bij een frontale botsing met een tractor in Ospel.

Even na 15:00 uur ging het mis op de Meijelsedijk. Hoe de auto en de tractor frontaal tegen elkaar konden rijden, wordt nog onderzocht.

Bekneld
De bestuurder van de auto raakte door de klap van de botsing bekneld. De brandweer moest hem bevrijden door de deur uit het wrak te zagen. De gewonde man is daarna naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de tractor kwam er beter vanaf, maar is eveneens met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Video: Fer Traugott

Volgens een correspondent ter plaatse liepen zowel het landbouwvoertuig als de auto flinke schade op. De auto mag als total loss worden beschouwd.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen