Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee gewonden bij aanrijding in Roermond

Geplaatst opdonderdag 23 september 2021 - 18:29

Een man en een vrouw zijn donderdag gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee auto's in Roermond. Een aantal kinderen bleef ongedeerd.

Het ging rond 15:20 uur mis op de kruising van de Wirosingel en de Schaarbroekerweg. Een van de auto's raakte de ander hard in de flank. Mogelijk is een van de twee bestuurders door rood gereden. De politie probeert dat te achterhalen.

Kinderen
De twee gewonden zaten in de aangereden auto. Daarin zaten ook enkele kinderen die niet gewond raakten, maar volgens een correspondent wel heel erg geschrokken waren. De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen