Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee Franse mannen overleden bij ernstig ongeval A73

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 16:12

De identiteit van de twee personen die vrijdagochtend om het leven zijn gekomen bij een ernstig ongeval op de A73 is bekend. Het gaat om twee Franse mannen van 18 en 20 jaar oud.

Ook raakten andere inzittenden zwaargewond. Het gaat om twee Franse mannen van 25 jaar oud en een 20-jarige landgenoot.

Busje
Het ongeluk gebeurde vrijdagochtend rond 8:10 uur op de snelweg in noordelijke richting ter hoogte van Belfeld. Het busje belandde door nog onbekende oorzaak aan de andere zijde van de vangrail en botste daar tegen een paal. De bestuurder en een passagier zijn ter plekke overleden. De drie andere inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees ook: Twee doden en drie gewonden bij ernstig ongeluk op A73

Koffers en tassen
De politie kan nog niks zeggen over de medische toestand van de slachtoffers. "De familie van de slachtoffers en de Franse ambassade zijn op de hoogte gebracht van het ongeval", zegt een woordvoerder. Volgens de zegsman had het vijftal koffers en tassen bij zich. "Maar het is nog niet bekend waar ze onderweg naartoe waren. Dat wordt nog onderzocht."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen