Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee doden in Schinveld: geen koolmonoxidevergiftiging

Geplaatst opmaandag 2 februari 2015 - 15:30

De man en de vrouw die zondagavond in Schinveld dood in hun woning werden aangetroffen, zijn niet om het leven gekomen door een koolmonoxidevergiftiging.

Dat heeft technisch onderzoek van de politie maandagmiddag uitgewezen.

Slaapkamer en badkamer
De bewoners van het huis aan de Einderstraat werden zondagavond dood aangetroffen. Het lichaam van de man werd gevonden in de slaapkamer van het huis. De vrouw werd aagetroffen in de badkamer. De twee zouden zijn gevonden door hun zoon.

Koolmonoxidevergiftiging
Na de vondst van de bewoners werden de hulpdiensten gealarmeerd. De brandweer sprak bij het binnengaan van het huis over een vreemde lucht. Daardoor ontstond het vermoeden dat bewoners zouden zijn overleden door koolmonoxidevergiftiging.

Het huis in Schinveld is nog steeds afgesloten. De politie doet nu onderzoek om de doodsoorzaak van de twee te achterhalen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man en vrouw dood in woning Schinveld
Dode bij verkeersongeval op N274 bij Schinveld
Traumahelikopter
Helikopter trekt veel bekijks in Schinveld
Fietser gewond na aanrijding met auto
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen