Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee dode honden gevonden in Schinveld

Geplaatst opdinsdag 29 december 2020 - 9:47

De Dierenpolitie Limburg vraagt op Facebook om informatie over twee dode honden in Schinveld.

Het gaat om twee teefjes. Ze werden zondagavond door wandelaars gevonden bij de Munsterweg. Dat meldt lokale nieuwssite ZO-NWS.

Geweld
Een medewerker van de Dierenambulance zegt volgens ZO-NWS dat de honden door geweld om het leven moeten zijn gebracht. Dat zou kort voor de vondst moeten zijn gebeurd.

De Dierenpolitie hoopt dat iemand de honden herkent en meer informatie heeft.

Grens
De dieren waren niet gechipt. De doodsoorzaak is volgens de politie nog niet duidelijk. Er is ook contact opgenomen met de Duitse politie, de vindplaats ligt niet ver van de grens.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen