Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee daders bij mislukte plofkraak Maastricht

Geplaatst opzaterdag 11 augustus 2018 - 16:10

De mislukte plofkraak, zaterdagmorgen vroeg in Maastricht, werd volgens de politie gepleegd door twee gemaskerde mannen.

Dat hebben getuigen aan de onderzoekers laten weten.

Brommer
Het duo werd rond 3:45 uur gezien bij de geldautomaat bij het winkelcentrum in De Heeg. Daar zouden ze tevergeefs hebben geprobeerd het apparaat te kraken, waarna ze er zonder buit samen op een brommer vandoor gingen. De mannen zijn nog steeds spoorloos.

Lees ook: Plofkraak bij pinautomaat Maastricht mislukt

Explosievenverkenner
Na de melding heeft een explosievenverkenner van de politie de geldautomaat eerst grondig onderzocht op mogelijke springstoffen. Die bleken niet aanwezig, waarna de automaat werd vrijgegeven.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen