Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee daders bij mislukte plofkraak Maastricht

Geplaatst opzaterdag 11 augustus 2018 - 16:10

De mislukte plofkraak, zaterdagmorgen vroeg in Maastricht, werd volgens de politie gepleegd door twee gemaskerde mannen.

Dat hebben getuigen aan de onderzoekers laten weten.

Brommer
Het duo werd rond 3:45 uur gezien bij de geldautomaat bij het winkelcentrum in De Heeg. Daar zouden ze tevergeefs hebben geprobeerd het apparaat te kraken, waarna ze er zonder buit samen op een brommer vandoor gingen. De mannen zijn nog steeds spoorloos.

Lees ook: Plofkraak bij pinautomaat Maastricht mislukt

Explosievenverkenner
Na de melding heeft een explosievenverkenner van de politie de geldautomaat eerst grondig onderzocht op mogelijke springstoffen. Die bleken niet aanwezig, waarna de automaat werd vrijgegeven.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen