Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee Brabanders opgepakt voor gewapende overval Venlo

Geplaatst opdinsdag 19 januari 2021 - 14:22

De politie heeft twee verdachten opgepakt voor een gewapende overval in Venlo, 15 juni vorig jaar.

Vorige week vrijdag werd een 21-jarige Bredanaar aangehouden. Eerder is al een 26-jarige stadsgenoot opgepakt, zo laat de politie dinsdag weten.

Marktplaats
Vier daders van de gewapende overval op een woning aan de Straelseweg hebben verkoopwebsite Marktplaats misbruikt om hun slachtoffer te misleiden. Het slachtoffer meende via de verkoopwebsite een laptop aan te schaffen, maar kreeg op 15 juni in plaats van de verkoper een paar overvallers aan de deur. Die bedreigden niet alleen het slachtoffer, maar ook zijn visite met een vuurwapen. Tijdens de woningoverval zijn de bewoner en twee andere personen vastgebonden. Een van hen is gewond geraakt.

Lees ook: Slachtoffer gewapende overval Venlo dacht laptop te kopen

Onschuldig
In eerste instantie werden twee Eindhovenaren opgepakt, maar zij bleken niks met de overval te maken te hebben.

Beelden
Bij Opsporing Verzocht zijn eind oktober beelden gedeeld van de overvallers. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen