Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee Brabanders opgepakt voor gewapende overval Venlo

Geplaatst opdinsdag 19 januari 2021 - 14:22

De politie heeft twee verdachten opgepakt voor een gewapende overval in Venlo, 15 juni vorig jaar.

Vorige week vrijdag werd een 21-jarige Bredanaar aangehouden. Eerder is al een 26-jarige stadsgenoot opgepakt, zo laat de politie dinsdag weten.

Marktplaats
Vier daders van de gewapende overval op een woning aan de Straelseweg hebben verkoopwebsite Marktplaats misbruikt om hun slachtoffer te misleiden. Het slachtoffer meende via de verkoopwebsite een laptop aan te schaffen, maar kreeg op 15 juni in plaats van de verkoper een paar overvallers aan de deur. Die bedreigden niet alleen het slachtoffer, maar ook zijn visite met een vuurwapen. Tijdens de woningoverval zijn de bewoner en twee andere personen vastgebonden. Een van hen is gewond geraakt.

Lees ook: Slachtoffer gewapende overval Venlo dacht laptop te kopen

Onschuldig
In eerste instantie werden twee Eindhovenaren opgepakt, maar zij bleken niks met de overval te maken te hebben.

Beelden
Bij Opsporing Verzocht zijn eind oktober beelden gedeeld van de overvallers. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen