Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee berovingen in Brunssum, jongeren vluchten per scooter

Geplaatst opzondag 4 november 2018 - 18:30

In Brunssum zijn zondag in het begin van de avond meerdere mensen slachtoffer geworden van berovingen op straat.

De daders, die volgens de politie per scooter te werk gingen, waren in de loop van zondagavond nog niet gepakt.

16 tot 20 jaar
Één van de berovingen was op het Doorvaartplein, waar vier jongemannen in de leeftijd van 16 tot 20 jaar een vrouw een en ander afhandig maakten en op twee scooters er vandoor gingen. Op welk tijdstip dat gebeurde, is onduidelijk.

Kerkstraat
Later, rond 17:45 uur, werd een vrouw in de nabijgelegen Kerkstraat slachtoffer van een soorgelijke straatroof. De daders, in dit geval twee donker geklede jongemannen, gingen er net als bij de eerste beroving met een scooter vandoor. In beide gevallen hadden de jongeren het op tassen voorzien.

Zwarte en witte scooter
Een scooter was zwart, de andere wit. De daders droegen donkere kleding. Via een Burgernet-melding worden mensen in de omgeving opgeroepen naar de jongens uit te kijken.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen