Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee bergingen in woonwijk verwoest door brand

Geplaatst opzaterdag 3 oktober 2020 - 21:47

Twee bergingen in Weert zijn zaterdagavond verwoest door een brand.

Bij de brand raakte niemand gewond.

Veel rook
De brandweer werd zaterdagavond rond 19:45 uur opgeroepen voor een brand in een berging in de Dahliastraat in Weert. De brand sloeg ook over op een berging van de buren. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Blusvoertuig
De brandweer rukte uit met een blusvoertuig en waterwagen en wist de brand snel te blussen, maar van de bergingen bleef niks over. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen