Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee auto's verwoest door brand in Gennep

Geplaatst opdinsdag 14 juli 2020 - 6:39

Voor een woning aan de Doctor Ariënsstraat in Gennep zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee auto's verwoest door brand.

De brandweer werd rond 1:25 uur opgeroepen voor de autobrand. Het korps uit Gennep kreeg vanwege de omvang van de brand hulp van een brandweerwagen uit Oeffelt.

Voorkomen
Door het brandende voertuig naar voren te verplaatsen, wist de brandweer te voorkomen dat er brandschade zou ontstaan aan de woning. Ook konden de buren voorkomen dat het vuur oversloeg naar hun auto, weet een correspondent ter plaatse.

Bij de brand raakte niemand gewond. De twee auto's moeten als verloren beschouwd worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen