Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee auto's tegelijkertijd in brand in Meerssen

Geplaatst opwoensdag 5 augustus 2020 - 12:50

De brandweer heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee autobranden moeten blussen in Meerssen.

Bij de meldkamer kwam maar één melding binnen, maar toen de brandweer bij de Proost Hugostraat aankwam, werden ze door omstanders en de politie geattendeerd dat er om de hoek nog een auto in brand stond.

Brandstichting
"Het heeft er alle schijn van dat we hier te maken hadden met brandstichting", laat een woordvoerder van de brandweer weten. De oorzaak van de branden wordt nog onderzocht.

Aanstraling
Bij de tweede brand, die op de Proost Willemstraat woedde, raakte nog een derde auto die dichtbij stond beschadigd. Alle drie de voertuigen werden geblust. "Het sein brand meester kon snel gegeven worden", aldus de woordvoerder.

Camerabeelden
Omdat er uitgegaan wordt van brandstichting roept de brandweer omwonenden met camera's op om de beelden te bekijken en eventueel door te spelen aan de politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen