Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee auto's flink beschadigd na zijdelingse botsing

Geplaatst opdonderdag 5 september 2019 - 10:07

Twee auto's zijn donderdagochtend met de zijkanten tegen elkaar gebotst. Dit gebeurde rond 9:10 uur op de Ringbaan-Oost bij Weert, ter hoogte van de wijk Graswinkel.

Door de klap verloor een auto een wiel, meldt lokale nieuwssite WeertdeGekste.

Eigen kracht
De brandweer werd opgeroepen, maar de inzittenden konden op eigen kracht het voertuig verlaten. Ze werden ter plekke nagekeken in de ambulance.

Onderdelen
De twee auto's kwamen na het ongeval niet in elkaars buurt terecht. De weg was bezaaid met onderdelen, waaronder het afgebroken wiel. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren. Daarvoor is de Ringbaan-Oost tijdelijk afgesloten.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Ook in 2020 komt er op Hemelvaartsdag 21 mei weer een nieuwe lijst met de leukste Limburgse liedjes aller tijden voorbij op L1 Radio. Deze wordt op L1 TV ondersteund door een marathonuitzending met de mooiste clips uit de L1mbo Top 100 van de afgelopen jaren. Maar zover is het nog niet, want er moet nog gestemd worden.

Je kunt hier stemmen
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen