Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee auto's in de kreukels bij eenzijdig ongeval

Geplaatst opzaterdag 8 september 2018 - 22:43

Een automobilist is zaterdagavond gewond geraakt bij een bijzonder ongeval in Landgraaf. Bij het eenzijdig ongeval waren namelijk twee auto's betrokken.

Een auto die een aanhanger met daarop een tweede auto voorttrok, sloeg door nog onbekende oorzaak over de kop. Dat gebeurde rond 18:30 op de Europaweg Noord. Allebei de auto's raakten flink beschadigd.

Omdat in eerste instantie werd gedacht dat de bestuurder zelf niet meer uit het wrak kon komen, was ook de brandweer opgeroepen maar de chauffeur had zichzelf al kunnen bevrijden. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal. Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen