Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee auto's beschadigd na klapband vrachtwagen op snelweg

Geplaatst opdinsdag 22 oktober 2019 - 15:19

Een vrachtwagen met een klapband heeft dinsdagmiddag op de A2 de nodige problemen veroorzaakt.

Toen de band klapte, kwamen de nodige onderdelen ter hoogte van Born op de snelweg terecht. Dat leidde tot schade bij twee passerende voertuigen, meldt een weginspecteur op Twitter.

Loopvlak en spanbanden
Rond 14:15 uur reed de vrachtwagen lek op de rijbaan in noordelijke richting. Daardoor kwamen onder meer het loopvlak van de band en spanbanden op het wegdek terecht.

Rijstrook dicht
De onderdelen moesten door de weginspecteur van twee rijstroken geplukt worden. Om 15:00 uur was nog steeds één rijstrook afgesloten, maar rond 16:00 uur was de weg weer vrij.

Bekijk de actuele situatie op de weg op de 1Limburg-verkeerpagina

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen