Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee auto's beschadigd na klapband vrachtwagen op snelweg

Geplaatst opdinsdag 22 oktober 2019 - 15:19

Een vrachtwagen met een klapband heeft dinsdagmiddag op de A2 de nodige problemen veroorzaakt.

Toen de band klapte, kwamen de nodige onderdelen ter hoogte van Born op de snelweg terecht. Dat leidde tot schade bij twee passerende voertuigen, meldt een weginspecteur op Twitter.

Loopvlak en spanbanden
Rond 14:15 uur reed de vrachtwagen lek op de rijbaan in noordelijke richting. Daardoor kwamen onder meer het loopvlak van de band en spanbanden op het wegdek terecht.

Rijstrook dicht
De onderdelen moesten door de weginspecteur van twee rijstroken geplukt worden. Om 15:00 uur was nog steeds één rijstrook afgesloten, maar rond 16:00 uur was de weg weer vrij.

Bekijk de actuele situatie op de weg op de 1Limburg-verkeerpagina

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen