Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee arrestaties bij ontmanteling hennepkwekerij in Peij

Geplaatst opdinsdag 23 januari 2018 - 6:50

De politie heeft maandag in Peij een grote hennepkwekerij opgerold.

Dat meldt burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren op Twitter. Agenten vonden 873 planten en 288 stekken. Alle spullen werden in beslag genomen. 'Ongelooflijk, een heel pand vol met tenten met hennepplanten', schrijft de burgervader.

Gezin
In het pand aan de Chatelainplein zou een gezin met twee kleine kinderen wonen, meldt Hessels. Volgens de politie zijn er twee bewoners opgepakt. Bovendien wordt er nog een vrouw verhoord als derde verdachte.

In het huis werd er geknoeid met de elektriciteit. 'Levensgevaarlijk!', foetert Hessels.

Foto: Twitter, Jos Hessels
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen