Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee aanhoudingen na schietpartij, slachtoffer lichtgewond

Geplaatst opzondag 22 maart 2020 - 15:01

De politie heeft zondag twee personen aangehouden voor betrokkenheid bij een schietpartij op de Kruisstraat in Kerkrade, waarbij een persoon lichtgewond is geraakt.

De schietpartij vond even na 14.30 uur plaats tijdens een ruzie.

Gaspistool
Daarbij werd met een gaspistool op het slachtoffer geschoten. Die raakte daarbij lichtgewond. De opgetrommelde politie wist dankzij getuigen al snel twee verdachten op te sporen die vermoedelijk betrokken waren bij de schietpartij.

Getuigenoproep
Wat de reden was van de ruzie, probeert de politie nog uit te vinden. Mensen die het incident hebben zien gebeuren, wordt opgeroepen zich te melden bij de politie.

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen