Overslaan en naar de inhoud gaan

Twee aanhoudingen na harddrugs-vondst in Maastricht

Geplaatst opdinsdag 2 februari 2016 - 16:28

De politie heeft dinsdag twee mannen (23 en 27 jaar) aangehouden, nadat in een woning in Maastricht harddrugs werd gevonden.

De politie kreeg een anonieme tip en viel dinsdagochtend het pand aan de André Severinweg binnen. Daar troffen ze ruim 300 gram heroïne, ongeveer 200 gram hennep, zo'n 70 gram cocaïne en ruim 70 xtc-tabletten aan.

Pand gesloten
Ook zijn een vuurwapen met munitie, een taser en twee busjes pepperspray in beslag genomen. De aangehouden mannen zijn niet de bewoners van het pand, maar waren wel aanwezig toen de politie de woning binnenviel.

Op last van de burgemeester is het pand onmiddelijk gesloten.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vuurwapen en harddrugs gevonden in Roermond
Drugstaxi in Maastricht onderschept, vier arrestaties
Heerlense familie spil in internationale drugsbende
Politie vindt vuurwapen en harddrugs in woning Weert
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen