Overslaan en naar de inhoud gaan

Twan Huys wil College Tour terug op tv brengen

Geplaatst opzaterdag 25 juli 2020 - 12:32

Twan Huys wil zijn programma College Tour terugbrengen op televisie. De journalist uit Sevenum presenteerde het programma elf jaar.

Huys deed zijn uitspraken in een interview met Radio 5.

Overname
Toen hij overstapte naar RTL werd het programma overgenomen door Matthijs van Nieuwkerk, maar die stopt er na een jaar mee. Daardoor is het programma niet meer te zien.

Inspirerend
Na zijn periode bij RTL Late Night is Twan Huys weer terug bij de Publieke Omroep. Volgens Huys biedt dat mogelijkheden om zijn programma, waarin studenten grote namen uit allerlei vakgebieden kunnen interviewen, terug te brengen. "Ik heb de ambitie om College Tour weer terug op televisie te brengen", meldde Huys. "Het programma is zo inspirerend geweest voor een hele generatie studenten. Dat krijg ik vaak te horen van studenten die erbij waren. Dat een antwoord van een wereldleider mensen nét dat ene zetje of inzicht heeft gegeven dat ze nodig hadden."

Buitenhof
Huys zegt blij te zijn met zijn terugkeer bij de Publieke Omroep: "Ik vind het heerlijk om Buitenhof weer te mogen doen, met drie gasten in een studio. En ik vind het een eer dat KRO-NCRV mij heeft gevraagd om Sven Kockelmann in de vakantie te mogen vervangen bij het radioprogramma 1 op 1."

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen