Overslaan en naar de inhoud gaan

Twan Huys strikt Tom Dumoulin voor College Tour

Geplaatst opwoensdag 4 oktober 2017 - 9:00

Voor het nieuwe seizoen van College Tour heeft Twan Huys onder meer Tom Dumoulin weten te strikken. Het Limburgse onderonsje vindt plaats op 28 november in Maastricht.

Dat maakte presentator Twan Huys woensdagochtend bekend in het radioprogramma Ekdom in de ochtend.

Succesvol seizoen
Dumoulin beleefde in 2017 het meest succesvolle jaar uit zijn carrière. Hij won de Giro d'Italia en werd wereldkampioen wielrennen tijdens de individuele tijdrit in Noorwegen.

De opnames vinden plaats op dinsdag 28 november in Maastricht. De exacte locatie is nog niet bekend.

Andere gasten
Naast Dumoulin treden ook natuurfotograaf Frans Lanting en de Canadese journalist/activist Naomi Klein aan. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen die er bestaan. Hij is ambassadeur van het Wereldnatuurfonds. Klein werd in 1999 bekend met haar debuut No Logo, over de grote macht van multinationals. Ze geldt als boegbeeld van de antiglobalistenbeweging.

De overige drie gasten worden later woensdag bekendgemaakt.

Interviewen
In College Tour mogen studenten de gast het hemd van het lijf vragen. De presentator uit Sevenum ontving in zijn programma al veel prominenten uit binnen- en buitenland.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen