Overslaan en naar de inhoud gaan

Twan Huys keert terug met College Tour

Geplaatst opmaandag 16 november 2020 - 19:55

Twan Huys keert met zijn succesprogramma College Tour terug bij KRO-NCRV.

In College Tour sprak Huys samen met studenten met inspirerende mensen uit alle delen van de wereld. In mei 2021 moeten er nieuwe afleveringen komen.

RTL Late Night
Huys presenteerde het programma elf jaar lang, maar moest er in 2018 afscheid van nemen toen hij overstapte naar RTL. Hij presenteerde daar RTL Late Night met Twan Huys. Dat programma stopte echter vanwege tegenvallende kijkcijfers. Matthijs van Nieuwkerk deed in 2019 één reeks College Tour; daarna was het programma niet meer te zien.

Lees ook: Twan Huys openhartig: 'RTL en ik pasten niet bij elkaar'

Waarde van Aarde
Het was al bekend dat Huys vanaf maart het nieuwe onderzoeksprogramma Waarde van de Aarde gaat maken, waarin hij "de onzichtbare strijd om de beperkte bodemschatten" in beeld gaat brengen. "Op grote schaal worden natuurgebieden vervuild, mensen en soms zelfs kinderen gereduceerd tot slaven voor de productie van grondstoffen zoals kobalt in Congo", aldus de presentator. "In de serie volgen we ook de geldstromen die vaak via de Zuidas in Amsterdam lopen."

De journalist blijft naast zijn werk voor KRO-NCRV ook het programma Buitenhof presenteren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen